Home
About Us
Home
/
Our Work
/
/
Hillarys Shopping Centre

Hillarys Shopping Centre

The concept of this development was to provide a neighbourhood shopping centre which encourages and promotes social integration, and functions as an integral part of the social fabric of the local community. To reinforce this philosophy, a user friendly environment has been created by the integration of traditional roof forms consisting of high pitched roofs, verandahs and the adoption of passive environmental design principles.

The focus of the complex is the Town Square, which provides easy access to all shops and is flanked by food outlets with alfresco dining to both sides of the square. Direct access is provided to Coles supermarket on the western end of the square. The eastern perimeter of the square is bounded by a communal grassed area, which is separated from conveniently placed car parking by a row of shade trees.

Project Gallery
Home

Level 1, 9 Havelock Street
West Perth, Western Australia 6005

08 9485 2122

Monday to Friday 8:30 - 5:30

Copyright © 2021 • All Rights Reserved • Paterson Architects